 |
1. |
|
Rökning : så röker du kött och fisk

Alf Andersson
Inbunden. Bokförlaget Settern, Sverige, 2016.
|


 |
2. |
|
Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser

Alf Andersson
Inbunden. Bokförlaget Settern, Sverige, 2021.
|


 |
3. |
|
Styckning av vilt : älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel

Alf Andersson
Inbunden. Bokförlaget Settern, Sverige, 2011.
|


 |
4. |
|
Lägereldens mat

Alf Andersson, Juha Rankinen
Häftad. Storartad förlag, Sverige, 2017.
|


 |
5. |
|
Viltstyckmästarens kokbok

Alf Andersson
Inbunden. Bokförlaget Settern, Sverige, 2012.
|


 |
6. |
|
Från håv till tallrik : hur du rensar och tillagar fisk

Alf Andersson, Nisse Ekwall, Vicky Ekwall
Inbunden. Bokförlaget Settern, Sverige, 2009.
|


 |
7. |
|
Eftersökets ABC : hur man lyckas med eftersök på klövvilt

Alf Andersson
Häftad. Bokförlaget Settern, Sverige, 2009.
|


 |
|
 |