|
|
|
1. |
|
Krusbärsboken
Martin Ragnar, Jens Linder
Inbunden. Ordfront Förlag, Sverige, 2019.
|
|
2. |
|
Grisens historia : så mycket mer än fläsk
Martin Ragnar
Inbunden. Carlsson, Sverige, 2015.
|
|
3. |
|
Åkerbär
Martin Ragnar, Paulina Rytkönen, Jan Hedh
Inbunden. Black Island Books, Sverige, 2017.
|
|
4. |
|
Matens mångfald i Sverige : biologi, gastronomi, nytta
Martin Ragnar
Inbunden. Carlsson, Sverige, 2021.
|
|
5. |
|
Regional matkultur : terroir i matlandet Sverige
Martin Ragnar
Inbunden. Carlsson, Sverige, 2014.
|
|
6. |
|
Gotländska mejerier - en historia om mjölk, smör och ost på Gotland genom 150 år
Martin Ragnar
Inbunden. Gotlandica förlag, Sverige, 2013.
|
|
7. |
|
Svensk ostkultur i recept och formspråk : ett arv att förvalta
Martin Ragnar
Inbunden. Carlsson, Sverige, 2013.
|
|
8. |
|
Åtta röster om musik och teologi
Sven-Åke Selander, Lena Petersson, Henrik Tobin, Martin Modéus, Ragnar Håkansson
Häftad. Verbum, Sverige, 2006.
|
|
9. |
|
Svenska drycker : Från mineralvatten till mjölkdestillat
Martin Ragnar
Inbunden. Carlsson, Sverige, 2018.
|
|
10. |
|
Miljövänligt papper 2.0
Martin Ragnar
Häftad. Gäddsax förlag, Sverige, 2011.
|
|
|
|