 |
|
 |
1. |
|
Grisens historia : så mycket mer än fläsk

Martin Ragnar
Inbunden. Carlsson, Sverige, 2015.
|


 |
2. |
|
Krusbärsboken

Martin Ragnar, Jens Linder
Inbunden. Ordfront Förlag, Sverige, 2019.
|


 |
3. |
|
Åkerbär

Martin Ragnar, Paulina Rytkönen, Jan Hedh
Inbunden. Black Island Books, Sverige, 2017.
|


 |
4. |
|
Svensk ostkultur i recept och formspråk : ett arv att förvalta

Martin Ragnar
Inbunden. Carlsson, Sverige, 2013.
|


 |
5. |
|
Svenska drycker : Från mineralvatten till mjölkdestillat

Martin Ragnar
Inbunden. Carlsson, Sverige, 2018.
|


 |
6. |
|
Matens mångfald i Sverige : biologi, gastronomi, nytta

Martin Ragnar
Inbunden. Carlsson, Sverige, 2021.
|


 |
7. |
|
Regional matkultur : terroir i matlandet Sverige

Martin Ragnar
Inbunden. Carlsson, Sverige, 2014.
|


 |
8. |
|
Åtta röster om musik och teologi

Sven-Åke Selander, Lena Petersson, Henrik Tobin, Martin Modéus, Ragnar Håkansson
Häftad. Verbum, Sverige, 2006.
|


 |
9. |
|
Gotländska mejerier - en historia om mjölk, smör och ost på Gotland genom 150 år

Martin Ragnar
Inbunden. Gotlandica förlag, Sverige, 2013.
|


 |
10. |
|
Miljövänligt papper 2.0

Martin Ragnar
Häftad. Gäddsax förlag, Sverige, 2011.
|


 |
|
 |